Ett helt skepp fyllt av jaktaktiviteter! Det blir verklighet igen den 17-18 mars 2017 då Swedish Game Fair bjuder in till jaktkryssning Stockholm - Åbo t.o.r.

Hundratals jägare kan inte ha fel – räkna med att jaktkryssning kommer bli en riktig snackis. Det blir ett helt dygn av föreläsningar, jaktmässa, workshops, musik, underhållning, god mat och dryck och inte minst trevligt umgänge.

 D4D 1650 2048Mikael Tham

Anmälan

Boka din resa här »

Mat och dryck

Hela Galaxy är ett eldorado för den som gillar mat och dryck. Det finns flera olika restauranger, men vi har ett tips till alla er jaktkryssare som vill njuta av att vara omgivna av likasinnade.

Vi rekommenderar att boka matpaketet. Då börjar resan med att vi äter middag tillsammans i bufférestaurangen. Vi har bokat hela restaurangen för oss själva 19.30. Måltidsdryck, öl och vin ingår. Buffématsalen rymmer 540 platser. Om inte alla som vill får plats, så öppnar vi en andra sittning 21.30. Ni som har bokat matpaketet kan sedan välja när, var och hur ni vill äta frukost och lunch nästa dag. Kupongerna ni får, gäller för vissa hela måltider eller som delbetalning av dyrare måltider.

Restauranger ombord »

Båtens nöjen

Färjan Galaxy är specialiserad på att få folk att må bra. Förutom alla jaktaktiviteter finns shopping, bastu, cigarr-klubb, barer, musik och avkopplande ytor.

Mer om nöjen ombord »

Bussresor

Mer om bussresor »

Program

Program »

Utställare

Utställarlistan för 2017 »

 

  F0266 2048Swarovski

 

 

Swedish Game Fair AB arrangerar följande event

sgf logo          jgf logo          jk logo 2019

Go to top