Nöjen ombord

JOES PLACE kan du umgås med vännerna i en skön och avslappnad atmosfär. Joes place öppnar strax efter att färjan har avgått och bjuder på avslappnad stämning, trubadur och ett brett sortiment av de absolut bästa öl- och cidermärkena.

Den eleganta WHISKYBAREN hittar du på däck 7. Whisky Bar ger dig möjlighet att smutta på världens alla spännande whiskysorter. Luta dig tillbaka i den trevliga atmosfären och njut av sällsynta märken.

I WINE-BAR finns ett unikt urval av lite mer exklusiva vin- och champagnesorter som du handlar till förmånliga taxfree-priser. Här kan du även få bra tips av utbildade sommelierer. Du kan förboka en vinprovning i samband med din resa.

CIGARR CLUB kan du få ta den den där cigarren till cognacen som du längtat efter.

Dans, musik och bar resten av natten. För den som vill visa sina dans- och sång kunskaper MOONLIGHT DANCE BAR vara stället. Sjung karaoke och dansa till hits från discons guldålder och fram till i dag. Uppfriskande drinkar serveras av våra duktiga bartenders.

DISCO ZENITH dansas det till den senaste klubbmusiken fram till morgontimmarna. Du tar dig enkelt ut från dansgolvet till soldäck om du vill andas in frisk havsluft.

 

 

 

 

 

 

 

Swedish Game Fair AB arrangerar följande event

sgf logo          jgf logo          jk logo 2019

Go to top