Jaktkryssningen är tillbaka den 17-18 mars 2017

Ett helt skepp fyllt av jaktaktiviteter blir återigen verklighet den 17-18 mars 2017 då Swedish Game Fair bjuder in till jaktkryssning.

Över 1 200 jägare kan inte ha fel – räkna med att jaktkryssning återigen kommer bli en riktig snackis. Det blir ett helt dygn av föreläsningar, jaktmässa, workshops, musik, underhållning, god mat och dryck och inte minst trevligt umgänge.

Tag chansen att bli en av de cirka 30 utvalda utställare som får boka ett utställarpaket ombord på jaktkryssningen den 17-18 mars 2017 med Tallink Silja Galaxy Åbo.

Under fredagskvällen är det mat, mingel och underhållning där branschfolk och jägare från hela landet umgås och har skoj.

Under lördagen pågår föreläsningar, workshops och en mässa i Galaxys fina konferensvåning och båtens cafédel. Här har du chansen att möta en hel färja fylld med entusiastiska kunder från hela Sverige. Ett utmärk tillfälle att i lugn och ro bygga sitt varumärke och etablera långvariga kontakter.

Utmärkt tillfälle att samlas

Passa på att premiera dina bästa återförsäljare, ha personalfest eller bjuda dina favoritkunder! Ett prisvärt sätt att visa uppskattning och bjuda på ett helt dygns mat, dryck och underhållning!

Intresserad av monterplats eller åka som företagsgrupp?

Kontakta Torbjörn Larsson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0708-18 81 00 för pris.

 

Ladda hem pdf

Ladda hem informationen på den här sidan som pdf

Ladda hem

Swedish Game Fair AB arrangerar följande event

sgf logo          jgf logo          jk logo 2019

Go to top